Switch to full style
Her kan der oprettes links, man anbefaler, det skal helst have noget med håndarbejde/hobby at gøre, men ellers ser vi hen ad vejen hvad der kommer på.
Skriv et svar

Smukke barselsgaver til den nybagte mor

man 18. feb 2019 00:27

Hej :-D

Jeg har kastet mig ud i smykkebranchen, og har fået designet smykker, der er målrettet mod alle os mødre.

Formålet med smykkerne er, at skabe smykker til den nybagte mor, som er et smukt minde om ens graviditet, og starten på at et nyt familiemedlem er kommet til.

Jeg har tidligere boet i udlandet i flere år, og har været så heldig at komme helt tæt på mange af de lokale, i de områder jeg har boet. Det var også lidt her, at min inspiration til mit firma startede. Jeg blev introduceret for nogle fine halskæder, som mødre gav videre til deres gravide døtre - de var ment som halskæder, der skulle passe på en, så ens skytsengel holder hånden over en. Der var altså noget tradition forbundet med halskæderne, ligesom når vi f.eks. i Danmark har ritualer ifm. et bryllup.

Jeg er specielt glad for designet på mine Chime Bells, som gerne skal blive en fin populær barselsgave , hos kommende mødre eller nybagte mødre :-D

I er mere end velkomne til at klikke videre ind på min side :-D Fra min tid i udlandet fik jeg også skudt en video, som er med til at fortælle historien omkring smykkerne. Den ligger også på forsiden af min hjemmeside.
Skriv et svar