Smykke forum for alle
https://www.smykkeforumforalle.dk/

Nu går turen til Island
https://www.smykkeforumforalle.dk/viewtopic.php?f=17&t=581
Side 1 af 3

Forfatter:  Lise [ ons 15. jul 2009 18:22 ]
Titel:  Nu går turen til Island

Så er kufferten pakket - ca. 21 kg. Godt fyldt op med en masse af min datters tøj. Hun flyttede derop 29. april, og kunne ikke have ret meget med. Men der er da heldigvis blevet et lille hjørne til mine ting i kufferten :-D For jeg skal også have boremaskine, bor, skruer, rawplugs og skruetrækker med :-!

Jeg glæder mig til at se Island - og skal på smykkestens jagt :dance: Jeg håber meget, at jeg kan finde et sted, hvor de sælger sten. Ellers nøjes jeg med de natursten, jeg kan finde. Jeg kan jo altid wrikle sølv eller kobbertråd omkring, så de kan bruges til vedhæng mv. :)- Og med alt den plads, der er i kufferten på vejen hjem, er det plads til rigtig mange sten :dance: og mange kg :dance:

Forfatter:  Havfruen [ ons 15. jul 2009 18:47 ]
Titel:  Re: Nu går turen til Island

God tur og jeg glæder mig til at se nogle billeder der ope fra. Og hvis du finder nogle flotte ting fra island til perler så tænk lige på alle vi andre.

Forfatter:  butler [ ons 15. jul 2009 18:53 ]
Titel:  Re: Nu går turen til Island

Rigtig god tur. Vil også gerne se Island. Har en kollega som var der sidste år og var meget imponeret over naturen

Forfatter:  Lise [ ons 15. jul 2009 18:55 ]
Titel:  Re: Nu går turen til Island

Havfruen skrev:
God tur og jeg glæder mig til at se nogle billeder der ope fra. Og hvis du finder nogle flotte ting fra island til perler så tænk lige på alle vi andre.


Jeg skal nok huske jer allesammen. Jeg tager billeder af det, jeg finder.

Jeg har kamera med, og kan lægge billeder ind mens jeg er på ferie. Enten det er smykke sten eller natursten eller smuk natur :-bd

Forfatter:  rumlebumle [ ons 15. jul 2009 19:01 ]
Titel:  Re: Nu går turen til Island

Vi sidder allerede klar med kluden til at samle savl op med når vi enten skal savle over den skønne natur, eller de lækre sten du kommer i besiddelse af.. :dance:

Forfatter:  Eva1950 [ ons 15. jul 2009 19:56 ]
Titel:  Re: Nu går turen til Island

Rigtig god tur håber at du får en dejlig ferie
ja der skulle være meget smukt
husk at sende billeder derfra :-h

Forfatter:  lisbeth [ ons 15. jul 2009 20:51 ]
Titel:  Re: Nu går turen til Island

Det skulle være så smukt ligesom Færøerne hvor vi lige har været og skal du så ikke lige i de varme kilder og der vil vi gerne se fruen blive dyppet ,nej spøg til side hvis du finder nogle flotte strenge så er jeg sikker på de kan blive solgt til os perlepiger herinde og husk endelig fotoapparatet og en rigtig god ferie :ymhug:

Forfatter:  Lise [ tors 23. jul 2009 12:32 ]
Titel:  Re: Nu går turen til Island

Så er jeg hjemme igen. Ville allerhelst have blevet der, men ferien varer jo ikke evigt ;)

Der er simpelthen så smukt på Island, fantastisk natur, masser af bjerge, gletchere, geysere og STEN i lange baner. Jeg tog en masse fotos, som jeg lægger nogle af ind en af dagene.

Og vejret var helt vidunderligt, sol hele døgnet, dejligt varmt ml. 20 og 25 grader om dagen, så der var brug for solcreme og solbriller døgnet rundt!

Jeg fik købt en hel del forarbejdede lavesten, som nu ligger og venter på at blive kreeret til nye smykker, og jeg fandt en hel del råsten, både lava i forskellige farver, rhyolit og opal samt en stor obsidian sten ca. 4,5 kg - desværre var der ikke plads til dem alle, men jeg kommer jo igen i efteråret :clap:

Den store obsidian sten pynter nu på min datters værelse sammen med en stor lava sten :x-

Kufferten vejede ca. 22 kg, d.v.s. 2 kg for meget. Men da min håndbagage kun bestod af min lille håndtaske, fik jeg lov at få kufferten med uden at skulle betale for overvægt. De er ellers utroligt strikse i Keflavig lufthavn. De, der stod foran mig, fik lov at betale for alt deres overvægt - så jeg var heldig :clap:

Og så fik jeg en hel masse inspiration til nye smykker - alt den natur giver god inspiration.

Forfatter:  lisbeth [ tors 23. jul 2009 12:39 ]
Titel:  Re: Nu går turen til Island

Det lyder som om du har haft en rigtig god ferie og lava findes den i andre farver en sort og brun :?: og den rhyolit er det ikke guffff og ser vi ikke foto af stenene ;)- please og var du i de varme kilder eller var det for varmt :?: glæder mig til at se dine billeder fra turen :clap:

Forfatter:  lene [ tors 23. jul 2009 13:08 ]
Titel:  Re: Nu går turen til Island

Det lyder som du har haft en rigtig dejlig tur Lise, jeg glæder mig til at se billeder, og til at se hvad du får lavet af alle dine lækre sten. :x- :ymhug:

Side 1 af 3 Alle tider er UTC + 1 time
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/